3 успешни жени разкриват своите цели за 2019 г.

      Публикувано на четвъртък, 7 февруари , 2019      408 Прегледа      Коментари Добави коментар
3 успешни жени разкриват своите цели за 2019 г.

  • Лайфстайл

Първият месец на 2019-a вече почти изтича и е време всяка от нас да си отговори на въпроса – ще успея ли да превърна целите си в реалност?

Знаеш добре, че за да се случи това, трябва да работиш упорито.Да се усъвършенстваш. Да станеш най-добрата версия на себе си. Да си докажеш, че можеш да се справиш с всичко.

Според една моя любима крилата фраза, успехът не се случва, докато не излезем от зоната си на комфорт. Споделяш ли това мнение? Ако е така, ти предлагам да прочетеш какво имат да ни разкажат за своите цели през 2019-а три успешни дами, които се занимават с бизнес. И да почерпиш вдъхновение от тяхната целеустременост и оптимизъм.

Ирина Тенчева
Създател на „Irituali – място и време за теб“
Трудно е да обобщя целите си за 2019 година в една… В по-философски аспект: бих искала да се радвам още повече на живота в момента на случването му. Да съм в пълно приемане на настоящето си.
Във физически – бих искала да спя повече часове на нощ.
По отношение на бизнес ангажиментите искам да направя две крачки напред за Irituali. Едната –  в посока онлайн предлагане на услуги и продукти.
И  другата, след още известно време – в отваряне на обект  с повече въздух (във всеки смисъл) за гостите ни и за екипа ми.
В личен план – целта ми е още по-добре оптимизиран график, така че да имам повече време за децата и съпруга ми
Биляна Тодорова
Създател на 1 Meter Chocolate и Tsar Chocolate
Имам 2 основни цели и съм твърдо решена и двете да ги постигна.
Едната е да създам нов глобален бранд с успешно портфолио от поне 12 продукта. А другата – да продължа да развивам и надскачам себе, така както започнах през изминалата година.

Промених се много през последната и осъзнах колко още много възможности имам за личен растеж. Искам да бъда добра със себе си и още по-добра с другите. Защото вярвам, че само доброто, направено от сърце и без очаквания, се мултиплицира и винаги се връща при теб.

Успехът ще го измервам с километрите продаден шоколад по света и с хората, на които мога да разчитам чисто човешки край мен. Ако имам и двете – значи ще съм истински успешна и ще знам, че съм и добър човек.

Жана Кошева
Дизайнер и създател на Caramel FS

През 2019 ще се фокусирам преди всичко върху откриването и развитието на нашия онлайн магазин. Като бранд, който се продава в над 30 държави по света, Caramel FS се нуждаеше от нов облик в интернет пространството и сме се постарали да му го осигурим.

Втората ми основна цел е да наложа нашата марка на руския пазар и да затвърдя позициите й в Европа. Голямата ми мечта е да представим мъжка колекция и съм много щастлива, че и тя е на път да се осъществи през 2019.За мен успехът се измерва в броя на доволните ни клиенти, които се връщат отново да пазаруват от нас. Но тъй като в живота трябва винаги да има баланс и хармония, си поставям високи цели и в личния си живот, където се надявам да намирам повече време за семейството и дъщеря ми.

Чувстваш ли се вдъхновена да постигнеш всичко, което си планирала?
Надявам се да е така! Сподели ни своята история 🙂
Успешно планиране!
ХОХО Кристиана Кръстева
Създател на Rich Girl Planner Снимки: личен архив
Етикети:
Категория Лайфстайл | 2019/02/07 последна редакция в 8:01 AM
Източник : Кристиана Кръстева | Снимка : личен архив
409 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на  София ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от София, България и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в София ДНЕС заедно с кратък текст.

Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Последни коментари

Спонсорирани връзки


СЕМ си избира нов председател „Родител 1“ и „Родител 2“ се появи в бланка на Столична община Пияна шофьорка се заби в стълб на централен столичен булевард Движението по ул. „Сребърна“ в столицата – затруднено до 15 септември Хиляди посетиха фермерския пазар в София ЧЕЗ разкри мащабна кражба на ток от луксозна сграда в София „Перките на Графа“ с нова жертва Цветница е, имен ден имат над 370 000 българи Европейците дишат замърсен въздух Защо рекламите продължават да викат Да си построиш с европейски пари имот с минерална вода от 3 км… С Лазаровден започва подготовката за Страстната седмица Социална мрежа: Д-р Емил Паскалев за донорството и трансплантациите на бъбрек Столична община с първа стъпка към бъдещата канализация на „Кръстова вада“ С 15% ще поскъпне токът, ако КЕВР одобри предложението на ЧЕЗ Кога полезните храни са наистина полезни?
СЕМ си избира нов председател
София Новини София

СЕМ си избира нов председател

Изненадващо в дневния ред на медийния регулатор е включен и избор на нов председател на СЕМ. Първоначалните намерения…

СЕМ си избира нов председател

„Родител 1“ и „Родител 2“ се появи в бланка на Столична община

Пияна шофьорка се заби в стълб на централен столичен булевард

Румен Радев разговаря със заместник-председателя на Националния комитет на Китай  Джан Цинли 324 Прегледа Събития

Румен Радев разговаря със заместник-председателя на Националния комитет на Китай Джан Цинли

„Впечатлени сме от постиженията на Китай в икономическото развитие, преодоляването на бедността, повишаването на благосъстоянието на огромни слоеве…

Омбудсманът събира продукти за пенсионери в акция „Купи и сподели“ 592 Прегледа Новини София

Омбудсманът събира продукти за пенсионери в акция „Купи и сподели“

Омбудсманът Мая Манолова ще участва в събирането на хранителни продукти за възрастните хора, които няма да получат надбавка…

Румен Радев: Космонавтиката се превърна в символ на прогреса на човечеството и на вечния стремеж към съвършенство и свобода 693 Прегледа Новини София

Румен Радев: Космонавтиката се превърна в символ на прогреса на човечеството и на вечния стремеж към съвършенство и свобода

„10 април 1979 г. е исторически ден, който бележи важен успех в развитието на българската авиация. С гордост…

Изтокът и Западът се срещат на фестивала SOFIA UNDERGROUND 2019 в НДК 800 Прегледа Новини София

Изтокът и Западът се срещат на фестивала SOFIA UNDERGROUND 2019 в НДК

Sofia Underground 2019 отново залага на актуална тема, този път за „Източния въпрос”. Фестивалът идва в Енергийния център на НДК на 20-и…

Забележителности в София

На гости на София – забележителни места в града

BGM TV

Популярно в BGM TV

Eminem – River ft. Ed Sheeran

2621 Прегледа

Eminem – River ft. Ed Sheeran

Последно добавени в BGM TV

1230 Прегледа

Fighting With My Family

Talk2Iva

Статии от ПР и Журналист Ива Екимова

Жените

Жените на София – рубрика за бележити Софиянки от миналото и днес

Лайфстайл

VIP Коментари

Коментарите на Патриция Кирилова. Най-горещите и значими теми от седмицата.

Музика

Звукът на София

Мода

Мода

Здраве

Здрава София


Снимки от София

Галерия със снимки на София

София-Ротондата
Софийски трамвай
София – Народен дворец на културата
Нощна гледка към София
София – фонтани пред Народния театър
София – жълто небе