Ако искате и ония 6 милиарда от КТБ да ги пишем на Прайда, а?

понеделник, 11 юни, 2018 8:50 AM София днес +
166 Прегледа | Коментари

Върховното лицемерие!

Нямате проблем децата ви да ядат junk и да са сред най-затлъстяващите подрастващи в Европа, нямате проблем да им пускате 14-годишната Сузанита, която е престъпно гола в клиповете си (по за*ник, с извинение), да им позволявате да слушат ТИТА и Гери Никол, които пеят как си „пръскат дисплея и панела“ (с чист про-лесбийски контекст, според мен) и как „чертаят“ (кокаин) защото „са ученички“.Всичко това с примес морал 0 и простотия 100.

Нямате проблем, че жени умират в България от домашно насилие, нямате проблем, че всяка 3-та жена е бита в България, че насилието в училище е повече от всякога. НО… НО някакви знамена с дъги, балони и музика ви побъркаха! Гей Прайд ви разваля „Семейството и морала“ – еми сори, ама вие сте ПЪЛНИ БАЛЪЦИ. Промити мозъци от про-руските медии и пропаганда, която ви убеди, че „Джендърите“ прецакаха държавата и гейовете са виновни, че заплатите са 400 лв, пенсионерите умират от глад, а здравната, правосъдна и образователна система в държавата ни са сред най-лошите в света.

Толкова ли сте глупави наистина? Ако искате и ония 6 милиарда от КТБ да ги пишем на Прайда, а? Нали, че е изгодното зло… трагедия.

Фейсбук Фотокредит Google
София Днес - Актуални новини и събития от София

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от www.sofia-today.org

Спонсорирани Публикации

София Днес - Актуални новини и събития от София

Снимки на София

Четете ни във Фейсбук

Намерете ни в Гугъл+

Още новини от категория Новини София


Последни коментари