Астрологът Николай Радев: Сатурн ще принуди политиците ни да избират между закона и затвора

      Публикувано на неделя, 24 март , 2019      1023 Прегледа      Коментари Добави коментар
Астрологът Николай Радев: Сатурн ще принуди политиците ни да избират между закона и затвора

  • VIP Коментари

Николай Радев – Алдебаран е астролог, езотерик, кабалист, писател, изследовател на исторически, природни и човешки цикли и ритми.

Търсач на скрития смисъл на нещата в живота. Автор на книгите „Колелото на живота“, „Космически календар“, „Древният код 681“ и др. Автор и на всички статии и текстове на сайта tayni.net.

Г-н Радев, вие сте от водещите астролози в България и направихте прогноза за 2018-та година, която вдъхна надежда на много българи. Защо според Вас наближава най-важното време от 1988 година насам и за идните три десетилетия?
Цялата ни планета е разпарцелирана на множество земни територии, подчинени на съответни на тях небесни територии. Това е установявано безброй пъти по опитен път, в продължение на хилядолетия. И територията на България, Македония, а и на по-голямата част от Балканите е свързана с небесния сектор Козирог. Завинаги. Заедно с хората на нея. Всъщност някогашната Симеонова България почти напълно се припокрива с териториите на Козирога. А този знак се управлява от планетата Сатурн, която на всеки 29 години и няколко месеца се завръща в собствения знак. И ето, че на 20.12.2017 година Сатурн отново пресече 0° на Козирога. А всеки такъв момент, взаимното разположение на планети и знаци тогава, трайно се фиксира в небесния софтуер, така да се каже. Същият, който ще управлява страната ни до следващото сатурново завръщане на 22 януари 2047 година. Както в предходния цикъл нещо подобно се е случило между 14.02.1988 и 20.12.2017 година.Какво да очакваме в България през новата година – политически и икономически прогнози?
Най-напред, вероятно вследствие поетите политически ангажименти към Европейския съюз, светът ще фокусира вниманието си върху нашата страна. И върху политиците в нея, чиито действия и решения ще бъдат внимателно наблюдавани отвред. И много чужденци ще спрат да смятат Букурещ за столица на България. Най-после. Това ще има и рекламен ефект за страната и за икономиката ни. И като следствие – нови външни инвестиции, които могат да са и крупни. Във всички случаи икономиката ни ще живне, макар че новите инвеститори у нас ще се сблъскат с проблема недостиг на квалифицирани специалисти. България ще бъде обзета от патриотичен дух, много от медиите у нас ще се посветят на традициите, на корените ни. Новата сатурнова матрица усилено ще отсява зърното от плявата и който не отговаря на нея, а се придържа към старата, ще бъде отсяван и отвяван. Та това е главното, другото са следствия.

С влизането на Сатурн в неговия знак Козирог прогнозирате липсващото до момента прилагане на законите в България спрямо властимащи и управляващи. Възможно ли е това да се случи?
Докато Сатурн минава през Козирог, за около две години и половина оттук нататък, в страната ни усилено ще се въвежда ред и порядък, най-напред във финансовата и в съдебната сфера. Много политици и личности на отговорни постове у нас ще променят основно своето поведение, ще минат през катарзис и ще започнат да работят почтено и усърдно за страната си. Но ще има и други, които няма да се променят, но то ще е за тяхна сметка. Те постепенно ще бъдат елиминирани. В затворите ще започнат да влизат и крупни фигури. Предстои и ревизия на най-големите приватизационни актове от миналото, на концесии и прочее. Постепенно за тези две години и половина страната ни ще стане доста по-стабилно, приветливо и сигурно място.

Една от важните прогнози, които правите е, че българите в чужбина ще започнат да се връщат в България. Какво ще ги провокира да направят тази важна стъпка?Повечето нови външни инвеститори ще се сблъскат у нас с един остър проблем – недостиг на квалифицирани специалисти. Същите, които преди това са се били изнесли на запад. Повишеното търсене на такива, обаче, ще накара не малко от тези българи да се завърнат в родината си. И това е тенденция, която ще се запази и през следващите поне 4-5 години. Но главното, което ще накара българите да се завръщат е духът на патриотизъм, който ще завладее българите в България и по света. За същото ще съдейства и възстановения законов ред, както и набиращият сила нов предприемачески ентусиазъм у нас.

Очаквате също увеличение на чуждите инвестиции в този период. В кои области ще се случи това?
През първата година – 2018-та – инвестициите ще засегнат главно секторите на туризма особено планинския, строителството, пазара на недвижими имоти, селското стопанство и преработващата селскостопанска продукция промишленост. Покрай тях впоследствие ще се развият и транспорта, пътното строителство и производството на транспортни средства. Голям нов шанс у нас ще получат и IT технологиите, програмното осигуряване. Ала някои от най-крупните външни инвестиции ще носят и заплахи за сигурността ни. Те могат да се използват и за други, тайни цели. Голяма бдителност ще е нужна тук още в средата на януари 2018-та година, но най-вече – от началото но август, та до края на същата година. И тази бдителност ще я имаме. Почти през същото време ще се засили и тайният трафик на хора и стоки през границите ни, за което също ще има адекватна и стопираща реакция.

Друг важен акцент в прогнозата е, че българите ще спрат да се захласват и да копират Изтока и Запада. Ще станат ли вече истински българи?

Копирането означава ниско самочувствие. А един от главните ефекти на новия сатурнов цикъл ще е постепенния, но непрекъснат растеж на самочувствието. И личностно, и национално. Хората у нас ще започнат да разбират, че ще успяват, благодарение на уважението към самите себе си. И на своя голям инат, силен характер и непрекъснати усилия в една и съща посока. Докато достигнат целта. Ще разбират, че от тях самите зависят твърде много неща. Ала преди да стане това, все повече ще започнат да схващат, че пътят и мисията на България и българите са специални и уникални. И те са да съхранят природните норми, както и живота на земята. Във време, когато човечеството се е отдалечило твърде много от своя център, от своята прамайка природата и е навлязло в опасен период, когато необратимо може да скъса пъпната си връв с нея.Да очакваме ли нови избори през годината?
Темата за изборите и за политическите страсти у нас напоследък съм я оставил малко встрани. Защото виждам че главното, което става е на друго ниво. То е на голяма дълбочина и в самите фундаменти на живота. Най-напред на небето. Ала щом там се появяват знаци и условия за растеж на градивното, те ще се появят и на земята. А променят ли се тези условия, промени ли се климатът, всичко що расте и се развива ще се промени. Включително и много от политиците ни, както и техните дела и стремежи.

Ще има ли нови лица в политиката, които да носят повече добродетели и стремеж за национална независимост и просперитет?
Да, ще има нови лица. Не само в политиката. Ще се появят, например, най-впечатляващи хора на словото. И устното, и писменото. Словото, което повдига духа и води към бъдещето. Макар, че ще продължи да има и манипулатори. В политиката ще се изявят нови силни личности, които ще се сдобият със значителен авторитет, не само у нас. Хора, които уважават традициите и българското и се гордеят с него. И те ще проявят най-силен характер и енергия да устояват интересите на страната ни. Някои от тях ще работят, например, за все по-тясно сътрудничество с балканските ни съседи. И първата такава изява ще е още в края на януари и през февруари 2018 година. Много по-дълготрайно и сериозно, обаче, ще стане през лятото на 2019 година. Тогава каквото стане, то в много отношения ще определи бъдещето на страната ни.

Сравнявате този период с предишния цикъл на Сатурн през 1988 г., когато за кратко дойде еуфорията на българите от свободата и връщането в нормалния път на еволюцията. Какво е различното този път?

Различното е, че тогава разчитахме главно на това другите да ни оправят. И затова безкрайно отстъпвахме, сляпо ги следвахме. Сега ще разчитаме главно на себе си и няма да остъпваме, ще вървим по свой път. Но това не значи, че ще се изолираме от света. Напротив, ще си сътрудничим с много страни, но никога няма да забравяме собствения си път и интереси.

Вашето послание за новата година?

Българи, не забравяйте: през следващите две години и половина „Господ ще е българин“! Уповавайте се на Него, но разчитайте много и на себе си! Открийте своите дълбоки корени, черпете сила от тях и ще успявате! Щастлива Коледа! Весела Нова година!

 
Едно интервю на Патриция Кирилова

Категория VIP Коментари | 2019/03/24 последна редакция в 11:40 AM
Източник : Патриция Кирилова | Снимка : Google
1024 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на  София ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от София, България и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в София ДНЕС заедно с кратък текст.

Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Последни коментари

Спонсорирани връзки


Минутите на психолога със Стела Богомилова Нов протест на жителите на „Горубляне“, искат вето от Радев “Празник на буквите“ готви изненади за малки и големи Ще се подобри ли моделът на здравеопазване у нас? Вицепрезидентът Илияна Йотова поздрави Азербайджан за Деня на републиката Синоптиците предупреждават за гръмотевични бури и градушки Биографичният филм за Дядо Добри ще се бори за „Оскар“ Среща на президента Румен Радев с генералния директор на ЮНЕСКО Одри Азуле Без „синя“ и „зелена“ зона в София в трите почивни дни „Социална мрежа“: Как отношението на бременната се отразява на психиката на детето Алкохолът в София няма да се забранява за изборите заради баловете Илияна Йотова бе специален гост на тържественото отбелязване на Деня на независимостта на Грузия Имотната мафия изхвърли на улицата брат и сестра в София Наказаха Банева в ареста: 3 месеца без сурови ядки Бум на кърлежите в София 5 причини, заради които да излизате с Лъв
“Празник на буквите“ готви изненади за малки и големи 160 Прегледа Новини София

“Празник на буквите“ готви изненади за малки и големи

Тържественото откриване на новата Лятна сцена НДК ще се състои на символичната дата – 24 май. На нея от 17…

Вицепрезидентът Илияна Йотова поздрави Азербайджан за Деня на републиката 242 Прегледа Събития

Вицепрезидентът Илияна Йотова поздрави Азербайджан за Деня на републиката

„Да следваш дните земни без приятел е най-голямата беда. Душа самотна, без приятел – за съжаление е таз…

Биографичният филм за Дядо Добри ще се бори за „Оскар“ 327 Прегледа Събития

Биографичният филм за Дядо Добри ще се бори за „Оскар“

Документалната филмова лента – “Тихият Ангел“, пожъна голям успех сред българските зрители. Филмът беше представен в дълга версия…

Среща на президента Румен Радев с генералния директор на ЮНЕСКО Одри Азуле 279 Прегледа Събития

Среща на президента Румен Радев с генералния директор на ЮНЕСКО Одри Азуле

България ще продължи да работи активно в рамките на ЮНЕСКО за постигане на консенсус по отношение на програмите…

Забележителности в София

На гости на София – забележителни места в града

Talk2Iva

Статии от ПР и Журналист Ива Екимова

Жените

Жените на София – рубрика за бележити Софиянки от миналото и днес

Лайфстайл

VIP Коментари

Коментарите на Патриция Кирилова. Най-горещите и значими теми от седмицата.

Музика

Звукът на София

Мода

Мода

Здраве

Здрава София


Снимки от София

Галерия със снимки на София

София-Ротондата
Софийски трамвай
София – Народен дворец на културата
Нощна гледка към София
София – фонтани пред Народния театър
София – жълто небе