Balkan Business Awards 2018 отличи общини и предприемачи от България, Турция, Гърция и Сърбия

четвъртък, 8 март, 2018 2:27 PM VIP COMMUNICATION
1091 Прегледа | Коментари

Стара Загора и Сливница са лидери за Балканите

Общини, предприемачи и инвеститори от България, Гърция, Сърбия и Турция бяха отличени от четвъртото издание на най-големия Бизнес Форум на Балканите – Balkan Business Awards 2018. Министри, депутати, кметове и представители на посолствата от Балканските страни бяха гости гости на церемонията в хотел Best Western Premier Sofia Airport, съобщават организаторите ВИП Комюникейшън.
Специалните гости на събитието – заместник-министърът на труда и социалната политика Султанка Петрова, главният секретар на Министерство на икономиката Владимир Туджаров, директорът на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов, първият секретар на гръцкото посолство Димитриос Маос, търговският представител на Посолстовото на Турция Ахмед Башев връчваха престижните статуетки.


С приз за най-успешни общини на Балканите в раздел голяма и малка община бяха отличени Стара Загора и Сливница. Статуетките бяха връчени от главния секретар на Министерство на икономиката Владимир Туджаров на зам.-кмета на Стара Загора Красимира Чахова и на кмета на привляклата вече над 15 инвеститора малка община Сливница Васко Стоилков.


На сцената се качиха и партньорите на форума от межународната младежка организация AIESECЦвета Папукчиева и Симеон Калчев, за да представят своето интерактивно събитие – „Бизнесът в действие„, провеждащо се за 13-та година. Форумът, който изгражда мост между студентите и бизнеса, е организиран от студенти за студенти с цел да се засили практическото познание на студентите в България, как могат да работят рамо до рамо със служители на различни компании.Призовете бяха връчвани също от медийните партньори на Форума, както и от управляващия съдружник на VIP Communication Дончо Георгиев, който даде почетна статуетка за успешните клиентски политики на козметичния гигант РЕФАН. Българската компания с над 400 фирмени магазина в цял свят предостави за всички призьори подаръци от златната си серия.

Наградените получиха също подаръци от парфюмерийната верига Ди енд Пи, от партньорите на събитието TopOfertite.com и от лидера в дигиталния печат – Фреш Принт.

Водещи на събитието бяха Златният глас на България – актьорът Симеон Владов и журналистката и PR Патриция Кирилова


Събитието бе открито с класически изпълнения от струнен дует Невелина и Жанина, а гостите се насладиха също на красивото шоу на Клуб за спортни танци Денсинг Тайм, както и на музикалната сензация от Международния фестивал в Рим – 10-годишната отличничка от Националното музикално училище в София – Моника Шахин. Призьорите празнуваха и с песните от новия албум на народната певица Поли Паскова, която ги вдигна на хоро с ритъма на българския фолклор дни преди големия й концерт на 21 март в зала 1 на НДК. За финал на вечерта певицата Галияна


Арсова изненада всички с невероятни изпълнения на златните български хитове, а за настроението на призьорите допринесе и бутиковото вино от Долината на тракийските царе – ВИЛА ТЕРЕС.

Ето и призьорите в отделните категории

 • Best Large municipality contributing to Business – STARA ZAGORA MUNICIPALITY
 • Best Small municipality contributing to Business – SLIVNITSA MUNICIPALITY
 • Best Sustainable Business -ECOTOP BUSINESS GROUP
 • Best Green Business – INTERPLAST BG
 • Best International recognition – BABACAN Export/Import
 • Best Corporate and Social Responsibility – EO DENT BULGARIA
 • Best prosperous business – COMSED АД
 • Best New Innovative product – POBEDA AD
 • Best new product – KADIFFE by Villi Borshukova
 • Best Customer Practices PAINMASTER HELLAS
 • Best client activities REFAN BULGARIA
 • Best Invest Business – Yayla DOO Belgrad
VIP Communication PR Фотокредит VIP Communication PR
София Днес - Актуални новини и събития от София

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от www.sofia-today.org

Спонсорирани Публикации

София Днес - Актуални новини и събития от София

Снимки на София

Четете ни във Фейсбук

Намерете ни в Гугъл+

Още новини от категория Новини СофияСъбития


Последни коментари