Добави статия в сайта


За да изпратите материал, който ние да публикуваме, моля попълнете формата по долу.Кои сме ние?

BG Media London присъства от 2007 година на пазара в Европа. Стремим се да добавяме винаги актуална информация в помощ на Българите пребиваващи на острова. BG Media London е млада, динамично развиваща се, полезна и различна дигитална, мултиплатформена кросмедия от и зa Българите в Лондон. Отделяме специално място на събитията от живота на Българите в Лондон – едно добро място за живот в нашата втора Родина, като нито за секунда не забравяме, че сме и си оставаме завинаги горди българи. Стремим се да Ви информираме бързо, коректно и професионално за случващото се в този момент, днес и сега в нашия Лондон, в България и в глобалния и взаимно обвързан свят.

Всички сайтове на BG Media London имат

 • Мобилни версии
 • Facebook страници
 • Twitter страници
 • Google+ страници
 • Форми за Контакт
 • Форми за запитване за реклама

като информацията се споделя денонощно във всички социални мрежи. Медията поддържа в режим 365/24/7/ активни:

17 Уебсайта
3 онлайн Вестника
2 онлайн Списания
Онлайн Радио
Онлайн Телевизия
2 You Tube канала
23 Facebook страници
22 Facebook груи
17 Twitter акаунта

Таргет

Таргета на BG Media London е насочен основно към българите във Великобритания и столицата и Лондон, както и към Българите в България имащи намерение да опитат своя късмет във Великобритания, както и тези които искат да посетят Британската столица просто за развлечение или екскурзия.

На Кого помагаме?

Ние разчитаме и на Вашето активно участие в този двустранен процес, защото искаме да почувствате крос медийните продукти на BG Media London като Вашия малък български оазис в космополитния Лондон. Целта на BG Media London е била винаги да помага на Българите в Лондон, както и тези в България да бъдат информирани за живота и престоя на Българите в Лондон. BG Media London е млада, динамично развиваща се, полезна и различна дигитална, мулти платформена крос медия от и зa Българите в Лондон.

Стремим се да Ви покажем света такъв, какъвто е днес през погледа на българите, живеещи и работещи в Лондон. Стремим се да сме близо до мислите, чувствата и стремежите за по-добър живот на всеки българин в Лондон, като разбираме, че често водим борба за оцеляване, без гаранция за победа. Ориентирани сме към младите хора, които лесно и бързо намират в Интернет всичко, което им трябва.

Какво можете да търсите в нашата Медийна мрежа?

В нашите сайтове можете да намерите разнообразна и полезна информация за София и живота в България. При нас ще намерите

 • актуални новини за живота в София
 • предсотящи събития за София
 • обяви за работа вСофия
 • обяви за квартири под наем в София
 • винаги актуални новини от София, България, Лондон, Европа и света
 • много полезна информация която ще направи вашият престой в София по-лесен
 • обяви за услуги в София

Какво можете да намерите в сайтове на БГ Медия Лондон?

В сайтовете на БГ Медия Лондон ще намерите актуална и полезна информация за София. Полезни статии и съвети.бС нашите Медийни продукти вие ще бъдете една крачка пред другите и ще улесните пребиваването си в София.

Как да участвате активно?

Всеки потребител на БГ Медия Лондон може да бъде пряк участник в медията, като помага с интересни и полезни статии, които ние ще публикуваме и поставим необходимите ключови думи и линкове за да може това което сте изпратили да достигне до нашата аудитория, която към Януари месец 2017 година прибилижава 170 000 души, които активно се интересуват от Лондон, България, София, Европа и Света и това как и къде могат да работят, учат и живеят.

БГ Медия Лондон с удоволствие помага и ще продължава да помага на потребители които имат нужда да споделят полезна информация заЛондон, България, София, Европа и Света. В сайтовете на БГ Медия Лондон можете да добавяте активно нови обяви, статии и полезна информация от първа ръка за живота ви в София.

В помощ на бизнеса!

БГ Медия Лондон заедно с Български бизнес клуб подкрепят и развиват Българския бизнес и новоткрити компании в Лондон, София и България. Ние сме отворени за всякакви идеи и предложения, които могат да бъдат в помощ на Вашия Бизнес и такива които развиват малък или среден Бизнес във Великобритания, Европа и България.

Привестваме всички фирми които искат да подпомогнат онлайн бизнеса си да се присъединят към Българския Бизнес Клуб, както и да бъдат активни участници в нашите сайтове в помощ на Бизнеса. БГ Медия Лондон поддържа Четрири сайта за Бизнес Обяви, които можете да използвате в помощ на Вашият Бизнес, като добавяте обяви с извършваните от вас услуги.

Искате да ви намират по-често в Гугъл?

БГ Медия е правилното място за вашият Бизнес. С помоща на нашите SEO Oптимизирани сайтове – вашите обяви за услуги, работа, квартири ще достигат до по-голяма аудитория като това ще подпомага развитието на бизнеса ви онлайн, както и създаването на нови бизнес контакти и партньори в Европа и Света. Българския бизнес клуб работи и с компании в България, които искат да стъпят на пазара в Лондон и да продават своите услуги и продукти на пазара във Великобритания.

 

Български бизнес клуб – Успяваме заедно!
Основните цели на Българският бизнес клуб са :

 • да подпомага установяването и развитието на българския бизнес в България, Великобритания и по света
 • да спомага за установяване на бизнес контакти между български, британски и чуждестранни фирми и партньори
 • да представя новостите в бизнеса в България, Великобритания и по света
 • да установява контакти, способстващи привличането на инвестиции в България и Великобритания
 • да популяризира работещи в България и Великобритания и по света бизнес модели
 • да популяризира във Великобритания и по света българския бизнес, култура и духовност.
 • Дейността на клуба се осъществява чрез реализиране на различни проекти, медийни партньорства и спонсорство, поотделно и заедно с други правителствени и неправителствени организации, фондации, фирми и частни лица.
 • Дейността на клуба се организира и ръководи от двамата Председатели, подпомаган от Директорите.
 • Българският бизнес клуб съществува е създаден с една цел, а тя е помощ на Българския Бизнес в Лондон.

Споделянето на полезни статии за София, Лондон, България, Европа и Света

Потребителите на БГ Медия Лондон са активни интернет потребители и ние се радваме, когато някой сподели със своите приятели полезна информация намерена в нашите сайтове за Великобритания, България, Европа и Света.

Редакционният екип на  София ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от София, България и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в София ДНЕС заедно с кратък текст.

Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия