Двама от задържаните след масовия бой в София – на свобода

четвъртък, 7 юни, 2018 2:14 PM София днес +
128 Прегледа | Коментари

Съдът пусна на свобода двама от общо тримата задържани за участие в масовия бой, станал на столичния булевард „Владимир Вазов“ в неделя.

Мелето възникна, след като откъснал се от счупена каруца кон се удари в автомобил, спрял на червен светофар. Секунди по-късно каруцарят се нахвърли върху водача на леката кола. В боя се включиха и други роднини на нападателя.Магистратите решиха, че в ареста трябва да остане само Трайко Трайков, защото здравословното му състояние (опериран от рак два пъти, с прекаран инсулт и 91% неработоспособност) не му е попречило да участва в мелето. Защитата му обяви, че ще обжалва още в четвъртък.

Другият обвиняем – Стефан Асенов, бе освободен, защото според свидетелски показания той е дошъл по-късно на мястото на инцидента.

17-годишният Димитър също вече си е у дома, след като сключил споразумение – да бъде наблюдаван от инспектор от Детска педагогическа стая.

Обвинението срещу тримата е за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Нова ТВ Фотокредит София днес
София Днес - Актуални новини и събития от София

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от www.sofia-today.org

Спонсорирани Публикации

София Днес - Актуални новини и събития от София

Снимки на София

Четете ни във Фейсбук

Намерете ни в Гугъл+

Още новини от категория Новини София


Последни коментари