Гала и Антон Хекимян с Медиен Оскар на 15 юни – Връчват Осмите годишни награди за журналистика във Военния клуб

сряда, 13 юни, 2018 6:00 PM VIP COMMUNICATION
212 Прегледа | Коментари
Дата на събитието 2018/06/15 20:00:00 PM
Място на провеждане Военния клуб

Телевизия Ин Лайф с приз за сериала „БезГранична вяра“


Любимците на зрителите – водещият на БТВ Антон Хекимян и Гала с шоуто на НТВ „На кафе“, както и предавания на БНТ, Канал 3, BG on Air TV и Военния Канал, журналисти от печатни и онлайн медии, ще бъдат отличени от Осмото издание на Годишните награди за журналистика на 15 юни във Военния клуб.Събитието съвпада с 12-ия рожден ден на организаторите – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън, които ще представят премиерно авторския филм на Ученическия парламент „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“, спонсориран от едноимената благотворителна кампания на агенцията.


Церемонията ще отличи и налагащата нов медиен стил телевизия Ин Лайф на г-жа Весела Барбукова за филма „БезГранична вяра“.


Това е заглавието на най-новия документален сериал, посветен на православните ни храмове зад граница. Той се осъществява от екипа на In LIFE TV с продуцент Западно и Средноевропейска Митрополия на Българската Православна църква. За първи път се показват храмовете и българските общности зад граница, техният уникален живот и мисия. „Във всеки един епизод от сериала виждаме българи, които животът е пръснал в различни краища на Европа, но които и за миг не са забравили Родината, които се гордеят с националната си принадлежност и вярват!


Вярват в християнските ни ценности и в България!“, споделят авторите на филма.


Управляващите съдружници на ВИП Комюникейшън ще посрещнат специалните гости на събитието, сред които и Негово Високопреосвещенство Западно и Средноевропейски митрополит Антоний, депутати, министри, представители на институциите, които ще връчват наградите.

Партньорите на събитието – козметичният гигант РЕФАН, лидерът в дигиталния печат ФРЕШ ПРИНТ, Галерия-музей КЛАСИКА, лидерът в груповите пътувания ТОПОФЕРТИТЕ, бутикова винарна ВИЛА ТЕРЕС, хотелите „Свети Никола“ в Сандански, АРТЕ СПА – Велинград, бутиковия СПА БАЦ в Петрич, ДАРИУС в Слънчев бряг, салон “Life Hair Design” и други ще осигурят предметни и почетни награди за призьорите. Със специалното съдействие на една от водещите строителни компании у нас – ВАЙДИН СТРОЙ.

Галерия Класика и Съюзът на галеристите и изкуствоведите в България ще връчат три картини на стари български майстори на номинираните от тях медии и жунралисти. Над 40 журналисти от национални медии и над 50 ВИП гости ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат в категории общество, икономика, иновации, култура и изкуство.
Ще бъдат връчени и специални награди за цялостен принос в развитието на журналистиката у нас.

Партньор на церемонията е Салон Журналист към СБЖ.

ВИП Комюникейшън Фотокредит Телевизия Ин Лайф и ВИП Комюникейшън
София Днес - Актуални новини и събития от София

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от www.sofia-today.org

Спонсорирани Публикации

София Днес - Актуални новини и събития от София

Снимки на София

Четете ни във Фейсбук

Намерете ни в Гугъл+

Още новини от категория Новини СофияСъбития


Последни коментари