Мис Туризъм България мери талант на Miss Beauty & Talent Competion 2018 в Корея

сряда, 12 септември, 2018 9:00 PM София днес +
271 Прегледа | Коментари

Носителката на титлата Мис Туризъм България 2017 Лина Тодорова ще представи страната ни в международния конкурс Miss Beauty & Talent 2018, който ще се проведе в Сеул.24-годишната варненка вече участва в усилените репетиции в южнокорейската столица заедно с конкурентките си от пет континента.

Красавици от Коста Рика, Австралия, Малайзия, Доминикана, Полша, Япония, Куба, Германия, Русия, Чехия, Словакия, Канада, Катар  и др. страни ще мерят красота и талант на международната сцена.

„За участието на Лина избрахме да покажем традиционна носия, изработена специално за конкурса от лидера в областта модна къща „Прелита“ от Ловеч. В тура, в който участничките ще покажат талантите си, Лина ще представи Шопска ръченица, която подготвя повече от месец с хореографа Аделина Божичкова“, разказа мениджърът на българската участничка, модният специалист и ПР Десо Димитров.

Според него българката, която има вече осемгодишен опит на модната сцена, ще завладее публиката със своя ентусиазъм, очарование и безспорния си талант.

Освен че е била рекламно лице на множество български и чуждестранни модни марки, Лина Тодорова е представяла и дрехи със свой дизайн.

Варненката ще представи страната ни в качеството си на носителка на титлата Мис Туризъм България 2017, марката е собственост на продуцента Доно Цветков.

София днес Фотокредит София днес
София Днес - Актуални новини и събития от София

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от www.sofia-today.org

Спонсорирани Публикации

София Днес - Актуални новини и събития от София

Снимки на София

Четете ни във Фейсбук

Намерете ни в Гугъл+

Още новини от категория PR


Последни коментари