Партньорска програма за образователни институции

понеделник, 5 март, 2018 11:00 AM София днес +
460 Прегледа | Коментари

Ако подготвяте кандидати за изпитите IELTS и Cambridge, участвайте в нашата обновена партньорска програма за институции Addvantage,

за да получите много бонуси и предимства.Партньорска програма Addvantage

Addvantage е партньорската програма на Британски съвет за всички училища, езикови школи, университети и институции, които регистрират кандидати за изпити при нас всяка година. Това е нашият начин да благодарим на настоящите си партньори и да приветстваме новите.

Как да участвате в Addvantage?

Можете да се включите в Addvantage, ако сте училище, езикова школа, университет или институция, която регистрира кандидати за изпитите на Cambridge English (Young Learners, Key, Preliminary, First, Advanced, Proficiency, TKT) и за изпита IELTS.

Как работи Addvantage?

Партньорската ни програма се провежда всяка година от 1 януари до 31 декември. Преимуществата, които ще получите ще зависят от броя на изпитите, за които регистрирате кандидати при нас през предходната година. Колкото повече изпити регистрирате, толкова повече преимущества ще получите.

Статут за изпитите на Кеймбридж Брой регистрирани кандидати за изпитите на Кеймбридж
Cambridge Bronze 5 до 39
Cambridge Silver 40 до 79
Cambridge Gold 80 до 119
Cambridge Platinum 120 +
Статут за IELTS Брой регистрирани кандидати за IELTS
IELTS Bronze 5 до 20
IELTS Silver 21 до 60
IELTS Gold 61 до 100
IELTS Platinum 100 +

Какви ще получите?

Има няколко специфични преимущества, които са различни, в зависимост от това дали сте регистрирали за Кеймбридж или IELTS. В допълнение, ще получите и много други бонуси, които са валидни за всички членове, независимо от типа изпита, за които регистрират. Можете да видите пълния им списък по-долу на тази страница.

Как да се включите в Addvantage?

Ако желаете да регистрирате кандидати при нас и да научите повече за Addvantage моля да попълните данните си във Формуляра за регистрация по-долу и да ни го изпратите сканиран, по имейлOpens in a new tab or window..

Повече  тук:

http://www.britishcouncil.bg/exam/schools-institutions/addvantage-partnership-programme

Източник София днес 0 София днес
София Днес - Актуални новини и събития от София

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от www.sofia-today.org

Спонсорирани Публикации

София Днес - Актуални новини и събития от София

Снимки на София

Четете ни във Фейсбук

Намерете ни в Гугъл+

Още новини от категория Полезно


Последни коментари