Роден талант дебютира на Острова: Zahari представи „Lighthouse“

събота, 6 януари, 2018 11:00 AM София днес +
227 Прегледа | Коментари

Млад пловдивчанин стъпва на световната музикална сцена.

17-годишният Захари Димитров, по-известен като Zahari, живее в Манчестър, Обединеното Кралство, и наскоро представи дебютния си сингъл „Lighthouse“.Още от 7-годишен Zahari е бил част от многобройни състави като певец.

Голяма част са били хорови ансамбли, включително Manchester United Youth Foundation Choir – хор на футболния клуб за млади и амбициозни таланти. Мечтата на Zahari винаги е била сцената, която ще му позволи да докосва сърцата на хората с музикалното си изкуство.

„Lighthouse“ е мрачна, но ултимативно овластяваща поп/алтернативна балада с електронни елементи. В текста на песента Zahari разказва за проблем, който е често срещан при всички хора – загубата на посока, незнанието какво следва в бъдещето и как да постигнем целите или мечтите ни.

С парчето Zahari споделя неговата собствена история върху опита му да достигне мечтите си и търсенето на надежда, която да му помогне да продължава напред. С поетичен текст и силна мелодия, “Lighthouse” е 4 минутно самопризнание и вътрешен разговор който кани слушателя да преживее една малка част от живота на Zahari.

https://www.meloman.bg/ Фотокредит https://www.meloman.bg/
София Днес - Актуални новини и събития от София

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от www.sofia-today.org

Спонсорирани Публикации

София Днес - Актуални новини и събития от София

Снимки на София

Четете ни във Фейсбук

Намерете ни в Гугъл+

Още новини от категория Музика


Последни коментари