Ива Екимова: Събуди се!

четвъртък, 16 август, 2018 8:00 AM София днес +
685 Прегледа | Коментари

Защо да не можеш да се събудиш до него? Знам верния отговор! Заради собствената ти психопатия по въпроса!

Ей сега е започнало нещо, което се страхувате да наричате връзка.Приятно е да сте заедно, харесва ви, когато се смеете на едни и същи смешки, говорите за неща, които ви вълнуват, чувстваш се окрилена, когато си с него. В очите му виждаш бъдеще и небеса, море, златен плаж и залези, но… Се страхуваш да се събудиш до него.

Нощем се измъкваш, а искаш да останеш. Сутрин се събуждаш и вече съжаляваш.

Достатъчно ли си красива без грим, без опиянение, без четка за зъби, без самобръсначка и без бельо. Класиката на момчешката банда, от която познаваш Роби Уилямс се завърта в главата ти отново и отново. Чудиш се дали да четеш мислите му, или просто да се отдадеш на ласките му.

Събуждаш се, и просто не искаш да мислиш. Бленуваш как го прегръщаш, а се страхуваш дали ще те хареса на сутринта. Мечтаеш да попиваш съня му, а се прибираш, за да сънуваш насаме. Молиш се тази нощ да не свършва, а съсичаш сърцето ѝ, докато се обличаш.

Спри!

Собствените ти страхове в главата му отекват със същата сила, с която пулсират твоите колебания. Той иска да се събуди до теб, да усеща как тупти спящото ти сърце, да те целува, докато спиш, да гадае сънищата ти, да те познава по-добре отколкото познава себе си. Просто го пусни вътре. Пусни душата му да се всели в тялото ти и спри да се колебаеш.

„Защо не можеш да се събудиш до него” и пламъкът от свещите следва ритъма на телата ви. Не е нужно да се съмняваш, да се чудиш дали дъхът ти е роса. Неравностите по лицето ти съответстват на колебанието му дали го харесваш на сутринта.

Неговите несигурности на следващата сутрин са реципрочни на твоите.

Отпусни се, наслаждавай се, понеси се на вълните на любовта ви, на емоцията и остави страха от остаряването, подутите клепачи, разхвърляната коса да се изпарят в безвремието на съня, който с теб се разделя.

Започни новия ден с усмивка, с любов, с целувка и без въпроса „Защо не мога да се събудя до теб?”

Защото отговорът е като нощната лампа, чиято светлина избледнява в сутрешните слънчеви лъчи.

Защото просто искам да се събудя до теб!

С усмивка, светлина и любов!

Източник https://www.edna.bg/ Фотокредит Google
София Днес - Актуални новини и събития от София

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от www.sofia-today.org

Спонсорирани Публикации

София Днес - Актуални новини и събития от София

Снимки на София

Четете ни във Фейсбук

Намерете ни в Гугъл+

Още новини от категория talk2iva


Последни коментари