Сексапил в особено големи размери

четвъртък, 23 август, 2018 8:00 AM София днес +
1638 Прегледа | Коментари

„Плюс сайз двойничка на Наоми Кембъл е на път да я детронира от модния трон”– гръмнаха сайтовете през миналата седмица.Хайде, нека бъдем честни. Когато видим мъж или жена с по-едро от средното телосложение, гледаме да ги избягваме и се надяваме никога да не попаднем в тази категория.

Не се заглеждаме по витрините на магазините, които предлагат дрехи в особено големи размери. Чудим се как така си намират партньори и как протича ежедневието им.

Спортуват ли, гримират ли се, с какво се хранят, спят ли добре и как изобщо живеят в тези размери?

До вчера. С няколко широко скроени жени се запознах съвсем неотдавна.

Усмихнати, чаровни, секси, със забележително чувство за хумор. Нито за миг не ги измъчваше мисълта как изглеждат. На споделената от мен тревога по темата как изглеждам като се събуждам и какво още да направя, за да съм в по-добра форма, озадачено ме попитаха: „А кога си щастлива и се наслаждаваш на това, което се случва в живота ти?” Замислих се. Ами, сложно е за обяснение.

Толкова съм заета да спортувам, работя, да изглеждам добре, да съм винаги в настроение и от всичко това да ми е приятно, че замълчах, отпивайки от капучиното си.

В същото време те, широко скроените, пътуват, забавляват се, снимат всичко, което виждат и изобщо не се занимават с това дали харесването на околните е фактор в живота им или не. Разказваха за Сардиния, Неапол, Капри, Созопол. За това как са захвърлили черните си дрехи, в опити да прикрият излишностите и колко е приятно да се обличат в цветове, материи и кройки, които изненадват околните.

Защо тогава ги десоциализираме и ги отхвърляме от нормата на S и XS хегемонията?

„Още един стомашен вирус и ще вляза в размера на мечтаната рокля” – въздиша асистентката на демоничната Миранда Прийстли, брилянтно превъплътена от Мерил Стрийп в „Дяволът носи Прада”.

Макси жените и мъжете не се притесняват от стомашни вируси. Наслаждават се на храните и напитките, докато ние гледаме лакомо и преглъщаме поредната доза диетична смес, която трябва да свали 10 сантиметра от талията и 4-5 килограма от скалата на кантара.

Ставам в 6.30, за да отида на фитнес.

На следващата ни макси среща разбирам, че новите ми приятелки стават в 7.30, за да закусят и после правят секс. Или беше обратното. Все едно.

На поредната ни среща менюто в чинията ми си остана в същия порцион, но усмивката ми придоби особено големи размери.

И преди съм знаела, че красотата е в очите на гледащия, а сексът в главата. Но когато гледам макси сладуранките, съм далеч по-широко скроена.

Дни по-късно, когато за планиран бизнес обяд, дойде макси италианецът, мигом се насочи кам една от секси оразмерените ми приятелки, не към мен.

Източник https://www.edna.bg/ 0 Google
София Днес - Актуални новини и събития от София

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от www.sofia-today.org

Спонсорирани Публикации

София Днес - Актуални новини и събития от София

Снимки на София

Четете ни във Фейсбук

Намерете ни в Гугъл+

Още новини от категория talk2iva


Последни коментари