Топ 3 съвета за красота на Наоми Кембъл

събота, 14 юли, 2018 5:00 PM София днес +
863 Прегледа | Коментари

Когато трябва да се сетим за някоя жена, която не просто остарява красиво, ами и като че е успяла да спре времето, със сигурност това е Наоми Кембъл.

„Черната перла“ с днешна дата е една от иконите на модната индустрия, а световноизвестните брандове и марки продължават да я засипват с предложения за съвместни проекти.Ако има нещо, което бихме искали да разберем от нея, то това със сигурност са съветите за красота.

Ето кои са топ 3 на ритуалите и триковете, които Наоми Кембъл прилага в своето ежедневие.

1. Красотата отвътре

Както добре знаем, красотата е нещо, което изисква грижи не само отвън, но и отвътре. Точно това е и първият съвет за красота, който можем да вземем от Наоми Кембъл. „Грижа се за себе си, храня се добре, опитвам се да балансирам какво слагам в тялото си. Стоя далеч от захар и пия много вода“, сподели супермоделът.

2. Задължителните продукти

Всяка жена има набор от задължителни козметични продукти, без които меко казано не може. За Наоми Кембъл те са серуми, крем за под очите, маникюр с педикюр, лосион за тяло, маски за лице и всичко, което е с хидратиращ ефект, особено при пътуване. Антиоксидантите също са нещо, с което моделът се грижи за кожата.

3. Маникюр и педикюр

Дамите много добре знаят как един маникюр и един педикюр могат да променят не само начина, по който изглеждаме, но и начина, по който се чувстваме. „И двете (маникюр и педикюр) всяка седмица. Особено в работата, в която съм. Винаги се появявам по-приготвена, отколкото недостатъчно приготвена“, казва супермоделът. Явно за ноктите и тяхната визия важи правилото по-добре повече, отколкото по-малко.

Източник http://www.tialoto.bg/ Фотокредит Google
София Днес - Актуални новини и събития от София

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от www.sofia-today.org

Спонсорирани Публикации

София Днес - Актуални новини и събития от София

Снимки на София

Четете ни във Фейсбук

Намерете ни в Гугъл+

Още новини от категория Лайфстайл


Последни коментари