Цвети Радойчева: Любовта за мен е движеща сила

сряда, 31 октомври, 2018 3:00 PM София днес +
653 Прегледа | Коментари

Любовта за мен е движеща сила , както в професионален, така и в личен план, а те са взаимосвързани.

За мен като човек на изкуството е изключително важно как се чувствам в личните взаимоотношения и това до голяма степен оказва влияние на музиката, която създавам.Когата имам любов, топлина и хармония в личен план, това ми дава крила да творя , да се развивам, да израстват и да създавам музика, която харесвам.

Любовта, която имам в лицето на мъжа до мен и бащата на детето ми ме кара да се чувствам значима и специална…такава любов дава свобода на духа и ме кара да се усмихвам всеки ден.

Живота ни срещна първо в интернет, а после в столично заведение на мое участие (но съвсем не случайно). Истината е, че преди да се свърже с мен той в продължение на месеци е гледал мои видеоклипове по тв и един ден решил да осъществи връзка с мен в интернет и да ме види на живо. Tака започнахме да се виждаме и в един момент разбрахме че сме един за друг.

Заедно сме вече 8 години, а през 2016 година станах майка на нашата принцеса.

С появата на Ванеса на бял свят Бог ме дари с най чистата и свята любов, тази между майка и дъщеря. Майчинството ме накара да бъда много по – търпелива, великодушно и обичаща.

Ванеса ме накара да се радвам на всеки миг от живота и да преоткривам щастието в света заедно с нея

София днес 0 София днес
София Днес - Актуални новини и събития от София

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от www.sofia-today.org

Спонсорирани Публикации

София Днес - Актуални новини и събития от София

Снимки на София

Четете ни във Фейсбук

Намерете ни в Гугъл+

Още новини от категория Жените


Последни коментари