„Убиец на време” се казва най-новата песен на Прея

четвъртък, 28 декември, 2017 11:00 AM София днес +
182 Прегледа | Коментари

Прея представи своето най-ново парче – „Убиец на време”, което още веднъж потвърди нейната артистична индивидуалност.

Дългоочакваната нова продукция се появи с танцувален клип, в който Прея изпъква със силната си визия, а дълбокият текст те кара да слушаш песента отново и отново.Успехът на парчето не е случаен – музикален продуцент и автор на аранжимента е Веселин Ценов – Algoriddim (Монте Мюзик), който заедно с Прея написва музиката, а над текста изпълнителката работи заедно с Илия Григоров.

Взривоопасният творчески колектив дава своите резултати – адекватно звучене с модерен саунд, балансирани рими и нетипичните за българската поп-музика spoken word елементи.

„Представям ви най-любимото ми мое парче досега! Veselin Tzenov и Iliya Grigorov, велико е да се работи с вас!” написа Прея в своя фейсбук профил за премиерата на „Убиец на време”.

В новия клип певицата и група танцьори потъват в безвремието на едно софийско хале, за да се освободят от пречките, които се прокрадват в главата на човек излишно.

Видеото е на режисьорите Васил Германов и Мария Даскалова от Lokum Creative и вече може да бъде видяно тук:

0
София Днес - Актуални новини и събития от София

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от www.sofia-today.org

Спонсорирани Публикации

София Днес - Актуални новини и събития от София

Снимки на София

Четете ни във Фейсбук

Намерете ни в Гугъл+

Още новини от категория Музика


Последни коментари