Жените я смятат за лека жена, мъжете нямат нищо против да е такава

понеделник, 24 септември, 2018 8:00 AM София днес +
847 Прегледа | Коментари

Тя е свободна. Ако иска облича рокля, ако не – прави друго.

За нея животът е невероятно приключение. Среща се с всякакви хора. Общува свободно, пътува без да планира.Тя е умна и красива.

Концентрира се върху положителните неща. Никога не дава ухо на клюките и има мнение по важните въпроси. Храни се здравословно и пие много. Пуши, но компенсира този порок във фитнеса.

Дъщеря и е на 13. Няма мъж до себе си. Влюбена е. И той е влюбен в нея. Държи се с нея като  с принцеса. Заради него се научи да играе голф. Така споделят още едно нещо, освен всичко друго, което ги свързва.

Малцина я харесват, повечето се страхуват от нея. Жените я смятат за лека жена, мъжете нямат нищо против да е такава.

Тя е истински приятел. Никога не е уморена толкова много, че да не се притече на помощ, когато приятел има нужда. Не очаква същото в замяна. Даването и се получава. Получава само когато истински желае. На повърхността не иска нищо.

Бурите, оставили незаличими следи върху сърцето и, не я превърнаха в зла, отмъстителна и истерична кучка. За себе си твърди, че е независима. Не защото нищо не зависи от нея. Не зависи само, когато е в добро настроение. Иначе дори времето зависи от нея. Когато е сърдита навън вали, когато се усмихва температурата скача до кипене.

Започна да готви, преди не правеше нищо подобно. Никой не я е виждал в лошо настроение. Вероятно защото си го го заключва от невидимата част на вратата.

Няма перфектно тяло, но има заразителна усмивка. Кара обикновена кола и от време навреме си слага малко ботокс, ей така, за да поддържа женската суета в себе си.

Тя не е пример за подражание, а и не иска да бъде. Тя е просто една жена, която е в хармония със себе си.

София Днес - Актуални новини и събития от София

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от www.sofia-today.org

Спонсорирани Публикации

София Днес - Актуални новини и събития от София

Снимки на София

Четете ни във Фейсбук

Намерете ни в Гугъл+

Още новини от категория talk2iva


Последни коментари